Wie zou het merken
als ik er niet meer zou zijn?
De wereld is dan toch veel beter?
Dan is alles toch fijn?
Ik wil de mensen helpen
en samen gelukkig zijn
maar ik doe altijd alles verkeerd
en doe de mensen alleen maar pijn.
Ik ween vaak om het minste
ja, noem me dan maar zwak
ik ben gewoon een ambetante kip
doe nooit iets op men gemak.
Ik ben altijd ambetant
veel te druk, irritant en dom
soms wou ik dat ik er niet (meer) was
dan was het leven niet (meer) stom.
Ik wil je leven niet verpesten
dat doe ik al met dat van mij
als ik ga dan kan er terug vreugde komen
in de wereld zonder mijā¦