Evenblij als een kind in een speelwei,
Is de man achter zijn persoonlijke wereld,
Virtueel en draadloos,
De vrouw kijkt verslagen toe,
Haar man tikt als een bezetene,
En klikt steeds verder van haar weg,
Alles wat hij maar vinden wou,
Zal hij nu kunnen vinden,
Geluk zocht de man duidelijk niet,
Het verlies van de vrouw,
Is niet hem maar haar leven,
Alleen achtergebleven.