dromen
zijn een deeltje
van je leven
van je denkvermogen
deze nacht
kreeg ik een droom
die ik niet ga beschrijven
want ergens in mijn brein...
weet ik
wat hij betekend
zoals meerdere keren
droomde ik van de werkelijkheid
een visoen
midden in de nacht
zegt mij
wat ik mag verwachten
dromen
zijn de realiteit
van de dag
die 's nachts tot leven komen
soms is het een gave
maar niet altijd leuk
als je in de nacht
een pijnlijk moment ontwart