zin van het leven,
Soms stel ik me de vraag
Soms zeg "niets"
De andere keer zei ik "jouw"
Wat is de zin van het leven?
is het jouw? is het niets?
Ik weet niet meer
Ik heb geen zin in leven
Langzaam vernietigd mijn leven zich...
Door jouw
Je hebt me gekwetst,
Je hebt mijn hart geraakt diep van binnen
Dat zal ik nooit niet vergeten
Ik kan het niet vergeten het staat gegrift in men hart
Waarom?!!!
Wat dee ik verkeerd?
080528