Ik ben bang voor wat ik zal horen,
Als de uitslag er is, zal ik dan de rust verstoren?
Ben naar het ziekenhuis gebracht,
Ze hebben lang genoeg gewacht.
Want ik lag bewusteloos, spartelend op de grond.
Heb tijdens de val alleen een ledemaat verwond.
Pupillen reageerde niet meer op licht,
Ik wil weten wat er is aangericht.
Veel onderzoeken zijn er gedaan,
Ben uiteindelijk uit het ziekenhuis ontslaan.
De EEG was duidelijk niet goed,
Weet niet wat ik er van denken moet.
In mijn hoofd klopt er iets niet,
En dat brengt een hoop verdriet.
Voor de uitslag ben ik vreselijk bang,
Want ’t probleem is dat ik naar vrijheid verlang!