Ja, wij moesten ook studeren..
ons bewijzen van tevoren ..
Maar een echte kraamhulp zijn,
Daar word je mee geboren..
Dit zijn woorden uit mijn hart..
dit is hoe ik erover denk..
Elke pasgeboren kindje,
is een godsgeschenk..
Is voor vele mensen,
al zo klein en zo bijzonder..
Het is voor een papa en een mama,
een persoonlijk wonder..
Wij delen dit geluk met hen,
Dit voorrecht is ons werk ..
Want wat er ook die tijd gebeurd,
samen staan we sterk.
Wij brengen rust, reinheid en regelmaat.
En dat iedere morgen ..
En genieten ook oprecht..
Als we voor jullie zorgen ..
Wij leren jullie dit en dat,
Wat zus, en ook wat zo ..
En al die liefde die daar bij komt,
die geven we cadeau ..
Wij willen geen groot applaus,
Een medaille of een lintje.
Wij willen dat jullie gelukkig zijn,
met jullie eigen kindje ..