Ik laat gedachten de vrije loop.
Schrijf maar even iets onbenulligs.
Een verhaal zonder begin of eind,
blijven hangen in oneindigheid.
Woorden danzen in mijn gedachten,
Blijven toch staan zoals ze zijn.
kunnen kwetsent en hopeloos overkomen.
Danzen, maar staan vast op mijn papier.
Ik probeer gedachtes te onleden,
om ze beter te kunnen zien.
Laat niets over aan de toeval,
dat net weer anders kan zijn.
Woorden, soms zo zinloos en onwettend,
vormen zinnen van dit formaat.
Blijven eeuwig hangen in gedachten,
en worden uitgesproken met haat.
*Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling toe,
op een gezond 2009!*