Steeds weer sta ik daar,
machteloos,
proberend om je te begrijpen.
Ik wil je beste vriend zijn,
ik wil dat je me vertrouwd.
Alleen dan kan ik je beste vriend zijn,
enkel vertrouwen kan dit verwezenlijken.
Die traan die over je wang rolt,
die wil ik opvangen
om ze te omsluiten in mijn handen.
Zo ook wil ik jou opvangen
wanneer je het moeilijk hebt
en je dan omsluiten in mijn armen
en zorgen dat je opkikkert.
Alleen zo kan ik je beste vriend zijn.
Alleen zo voel ik me als een beste vriend van jou!!