Dag één,
Het voelt raar, en je bent moe,
Je verlangt ernaar, maar je geeft niet toe,
Dag zeven,
Je houd het niet vol, je ben nerveus,
Het is moeilijk, maar het is jouw keus,
Dag veertien,
Het voelt als een jaar,
Toch ga je door, gelukkig maar,
Dag éénentwintig,
Je bent weer vrij,
Nu word het nog moeilijker voor ons allebei,
Dag achtentwintig,
En zie het gebeuren,
Ik hou je tegen, maar jij begint te zeuren,
Dag vijfendertig,
Het is maar een kwestie van tijd,
Tot je weer aan die verslaving lijd,
Speed of methafetamine,
wiet of cocaine,
Zolang jij maar in de wereld bent,
drugs..
.. dat is het enigste waar jij aan denkt,