Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen
wist niet dat ik zoveel dingen van mezelf in jou zou herkennen
je hebt altijd een prachtige lach op je gezicht
al het positieve komt dan in het zicht
je bent nu onmisbaar in mijn leven
hopelijk blijf je er niet even, maar heel m'n leven
ik wil je graag bedanken, dat je altijd voor mij klaarstaat
ben zo dankbaar dat er toch nog zo een liefhebbende, fantastische persoon bestaat
ik wens je veel liefde en geluk toe voor het nieuwe jaar
en dat we veel plezier mogen hebben met elkaar
hoe kan een persoon zoveel voor je betekenen?
dat je zoveel kan voelen, het is niet te berekenen
iemand die je het gevoel geeft
dat je alles bewust beleeft
de band die zo sterk en hecht opgebouwd is
je kent elkaar door en door, je merkt het gelijk als er iets mis is
samen door het leven gaan
wetende dat er altijd iemand achter je zal staan
alles met elkaar delen, elkaar steunen
je warme schouder klaarleggen om op te leunen
als je dit alles meemaakt
dan pas kan je zeggen dat iemand je diep in je hart heeft geraakt