Eventjes Gevoel IV
Alles wat ik hieruit wilde halen
was het gevoel niet meer alleen te zijn
Maar ik kan niks anders dan me zo voelen
en ik voel mezelf af dalen
in mijn gevoel voor jou
Mijn hart is muren aan het zetten
om zijn huid en het kloppen voelt zwaar
Continu wakker en op aan het letten
paranoïde gedachten en ondertussen bijna klaar
Alles wat ik van je wil
zijn je armen en je ogen
Die mij aankijken als ik de enige echt was
maar vaak is het stil…dus laat ik mijn tranen drogen
voor iets wat ik misschien wel nooit in je ogen las
Waarschijnlijk was deze prinses kastelen
aan het bouwen
en lucht zag ik als een romantisch begin
Ik kan geen liefde meer uit blijven delen
zonder die ene liefdevolle zin
of blik of wat dan ook aan reactie
Ik wil meer, ik wil meer van je weten
al is het maar een moment of fractie
Laat me je niet nu al moeten vergeten
Mijn hart is muren aan het zetten
en de wanden zijn nog dikker dan ooit daarvoor
Ik moet zo ongelooflijk op letten
want je gaat er vliegensvlug met mijn hart vandoor
3 april 2002