Heer kijk naar mij
spontaan word ik stil
bij het horen van de melodie
die weerklinkt tot leven
Lijden mij de sterren niet af op hemels gevoel
Het word even moeilijk
als ik werkelijk blijf staren
naar de klank van beelden
waar de stilte klinkt tot heden