Zij, bij wie niets zeggen genoeg is,
Bij wie ik mezelf kan zijn,
En mij er niet voor hoef te schamen,
Van haar hou ik,
zo enorm veel..
Zij, met wie ik een mooie tijd wil hebben,
Ze snapt me, en ik haar,
Soms..
Maar dat maakt niet uit, ik zie haar graag,
En zij mij,
Ik denk niet..
Zeg niet..
Dat het voor eeuwig is,
Maar wel lang,
Tot we elkaar beu zijn.
Tot die tijd,
Is de mooie tijd nog bezig..