ik heb je nodig in mijn leven
om naar mijn gestelde doel te streven
ik heb je nodig aan mijn zij
samen duwen we alle obstakels opzij
ik heb je nodig bij het lachen en huilen
en in moeilijke tijden om achter je te schuilen
je bent als de hoogste ster
zo opvallend en dichtbij, soms lijk je alleen maar ver
je bent mijn bescherming, mijn fort
je geeft me alles wat ik nodig heb, kom niks tekort
je bent zoveel meer dan je denkt
ben god zo dankbaar dat jij aan mij bent geschenkt
het enige wat ik wil ben jij
voor jou sta ik helemaal vooraan in de rij
jij laat mijn hart zo hard kloppen
is door geen natuurramp te stoppen
je bent als de dag, zo helder, zo licht
je bent als de nacht, zo fris, zo belicht
je trekt me zo aan
met de grootste zwaartekracht die maar kan ontstaan
de hele tijd moet ik aan je denken
wie had dat nou ooit kunnen bedenken
heb nooit gedacht zo goed met iemand te zijn verbonden
daarom geniet ik van elke seconden