De dagen vertellen me de woorden van de tijd
De laatste paar jaren vervliegen de dagen van deze meid
de drukte, toekomst, heden, liefde in het verschiet
Laat anderen weten, wat het doet met je: Verdriet..
Verdriet om mijn schatje, mijn liefde voor altijd
maar vergeet ik niet te denken,
aan die kleine, leuke meid?