Ik zit vast
Niet geroest maar wel gevangen
Bevangen door emoties
Pijn en twijfel
Maar mijn liefde
Warm en vloeibaar
Voor jou
Laat me tussen de tralies doorglijden
En ik besef dat daar
De oplossing ligt
Van wat niet eens
Een probleem hoort te zijn
Totdat dit besef stolt
Door de kou
Die de werkelijkheid met zich meebrengt
En ik me weer verschans
In een hoekje van mijn cel.