ik heb mijn wapens neergelegd.
ik kan niet meer ik wil niet meer.
ik heb het je nog zo gezegd.
vechten deed ik elke dag.
huilen en smeken.
om wat jij niet zag.
ik kan niet meer.
mijn hart doet pijn.
vechten doet zeer.
ik geef op.
ik trek mezelf terug.
Stop!