jaren lang heb jij niet bestaan.
tranen vloeiend over je wangen.
je weet geen weg meer te gaan.
aan je lot over gelaten.
kun jij niet meer verder.
niemand om mee te praten.
je legt je leven naast je neer.
zoveel pijn en verdriet.
van jou hoeft het niet meer.
je wacht geduldig tot de laatste tik.
een seconde tot minuut.
een adem.tot de laatste snik.
dag meisje lief.