In stilte..
In stilte huil ik .
Dit keer niet van verdriet,
Dit keer van geluk,
Het geluk dat ik ken met jou.
In stilte bid ik,
Dankbaar dat ik jou heb.
Dat jij me vond,
Dat jij voor me vocht.
In stilte lach ik,
Om de mooie momenten,
Fijne herinneringen,
De liefde die je me geeft.
In stilte huil ik,
Omdat ik je soms moet missen.
Alleen moet slapen in een groot bed.
Te groot voor mij alleen.
In stilte ben ik je dankbaar.
Voor wat je voor me doet.
Wat je voor me betekend.
Je bent de liefde van mijn leven.
Hardop zeg ik je wat ik voor je voel.
Als je bij me bent voel ik je liefde.
Voel ik je warmte,
Ik hoor je stem,
Ik voel je adem,
Ik ruik je geur.
Hardop zeg ik
Ik hou van je.
Love Always.
16-08-08
Dedicated to Arjan.