iets zoeken tussen een massa mensen,
wat zou je doen?
het is hopeloos om te beginnen,
wat moet ik doen?
niets wetend verder zoeken,
wat zou je anders doen?
ik.
iets zoeken tussen een massa mensen,
wie moet ik zoeken,
het is hopeloos te beginnen,
niet wetend verder zoeken,
opeens,
jij!
ik zag je staan tussen de mensen,
jij alleen,
met die ogen op mij gericht,
het is niet zo moeilijk,
zoals het lijkt.
de vriendschap kon beginnen,
dat tussen een massa mensen,
jij en ik,
we hadden het gevonden.