Als ik denk aan jouw,
vergeet ik even al mijn zorgen.
Als ik vastgehouden word door jou,
zie ik niet op tegen morgen.
Want ik weet dat wat er ook gebeurd,
jij mij er wel doorheen sleurt.
Want een ander lieve schat,
had al lang genoeg van mijn problemen gehad.
maar liefste...jij
was er altijd voor mij.
Wij hebben samen zoveel zware stormen doorstaan,
en toch ben je nooit bij mij weg gegaan.
Ik wil je nu bedanken lieve schat...
ik weet niet of ik nog had geleefd als ik jouw niet had gehad!