Bloeitijd.
Allemaal zijn wij weer aan het bloeien.
Kijk toch eens hoe hard wij zijn aan het groeien.
De een zo ,de andere doet het op die manier.
Maar ieder op zijn eigen manier en dat is wat ons zo sier.
Dieren staan gezellig in de wei.
Je kan wel merken binnenkort is het Mei.
De vogels fluiten weer volop.
Ik zelf hoop dat dit nooit meer stop.
Het leven is zo waardevol mensen.
We hebben allemaal nog zoveel wensen.
Sta eens allemaal een beetje voor elkaar klaar.
Het kost maar weinig moeite echt waar.
Kijk maar naar buiten en zie de zon schijnen.
Met de bedoeling dat wij nooit meer weg zullen kwijnen.
Verdriet hebben we allemaal.
De een iets meer dan de ander dat is waar.
Maar met een vriendelijk woord is het niet meer zo zwaar.
Geloof mij nou maar dan komt alles weer dik voor mekaar.
Dat is de reden waar wij voor bloeien.
Zodat wij nog harder kunnen groeien.
Mathilda.