ALs ik mij even klote voel,
sla jij je arm om mij heen,
Als ik het niet meer zie zitten,
laat jij mij geen sec. alleen.
Als ik denk dat het allemaal geen nut heeft,
vertel jij me hoeveel je van me houdt,
mijn schat jij bent er altijd voor mij,
jouw naam staat in mijn hart geschreven met goud.
En ik weet voelen we ons een keer klote of alleen,
komen we er samen wel weer doorheen...