Ik lig in m'n bed
met m'n ogen wijd open
ik staar naar het plafond
doodstil
Ik lig in m'n bed
met m'n armen gespannen
Slapen, lukt niet, omdat
ik niet wil
Ik lig in m'n bed
met m'n tenen gekruld
Ik wil denken over alles
over jou
Ik lig in m'n bed
met m'n benen gekruisd
Alles gaat mis en ik verlies alles
waarvan ik hou
Ik lig in m'n bed
met m'n lippen oppeen geperst
Heeft het nog zin
het leven?
Ik lig in m'n bed
met m'n oren gespitst
en dan komt de hoop
zo even
Ik lig in m'n bed
met m'n vuisten gebald
vergeet alles, mijn pijn
mijn zorgen
Ik lig in m'n bed
en sluit m'n ogen
er komt een nieuw begin, een betere tijd;
morgen