Hallo Onbekende,
Ik weet wie jij bent,
Maar jij niet wie ik ben
We hebben elkaar nooit gezien
Laat staan gesproken
Hallo Onbekende,
Ik luister elke dag naar jou
Jouw stem klinkt door mijn kamer
Elke dag opnieuw
Ik wil weten wie je bent onbekende
en ik wil jou laten weten wie ik ben
Hallo Onbekende,
Misschien kom ik je ooit wel tegen
Zeg nooit nooit dat zeker niet
Maar voor nu, blijf jij die leuke jongen
Met die mooie stem van mij cd
Ik ben misschien onbekend voor jou
Maar jij bent een deel van mijn leven.