voor mij betekent het
mijzelf erkennen
mijn medemensen in hun waarde laten
ik en mijn zelfbeeld bijwerken
toppunt bereikend klimmende omhoog
kijken met een liefdevol oog
naar het kind wat boestert door het leven
de oude grijsaard die een show weg wil geven
de bangerd die weer een grens overschrijd
menigeen die leveren een keiharde strijd
met dagelijks handelen en te erkennen
het leven en zijn vallen te herkennen
toppunt komt tot toppers van dagen
als jij jou gewoon iets meer af wil vragen
waar toppunt staat in zijn liefste verschijning
liefde,geluk,blijdschap,vrede
in toppunt bereikt
7-1-2009