~*~
Vandaag heb je me weggestuurd
Weg uit je verrotte wereldje
Vanmorgen bij ‘t vluchtige ontbijt
Kwam het hoge woord er eindelijk uit
Ik zou schuldig zijn aan alles
Aan al jullie eindeloze ruzies
Ik zou jullie uit elkaar hebben gedreven
Zelfs toen ik nog niet bestond
Ik zou er schuldig aan zijn
Dat jij nu een rotbaan hebt
En dat je weinig vrienden hebt
Zelfs aan dat je broer is overleden
Als jij je er goed bij voelt
Zal ik uit je ogen verdwijnen
Heb immers al zo vaak gespijbeld
Om onder jouw straffen uit te komen
Maar onthoud een ding wel:
Als je er uiteindelijk achterkomt
Dat het toch niet allemaal mijn schuld is,
Dan is ‘t te laat, want ik vertrek voorgoed
~*~