Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Hollow Tree
"Hollow Tree"
Copyright (c) 2008.12.31 by Werner Domroese
she has met her prince
and promptly vilified me
ever since
forsaking fellowship that used to be
my love
my generosity
a nuisance to get rid of
all I have given
perverted into slavery
her friendship was but a hollow tree
there is nothing I can do
my genuine affection
unforgiven
voids filled with misperception
truths that aren't true
Reacties op dit gedicht
Werner Domroese vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dwaallicht
:
Donderdag, januari 08, 2009 20:51
Heel mooi die teleurstelling verwoord!
Liefs Dina
Over dit gedicht
Auteur:
Werner Domroese
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
08 januari 2009
Thema's:
[Teleurstelling]
[Vriendschap]
[Verdriet]