Jij stond altijd veral voor open
maar je werd ziek
Maar je bleef hopen.
Volgens jou zou het wel weer goed komen,
maar dat mocht niet baten
Zelfs niet in mijn dromen.
Je was moedig en sterk
je wou er het beste van maken,
je hiel van je familie en van je werk
Je hield van mens en die,
je gaf ze veel liefde
en vooral een hoop plezier
In ons huis was het kil
nergens meer een grappenmaker,
het was er stil
JE had veel pijn
Misschien is het maar beter zo
maar ik had graag nog langer bij je willen zijn.