ach meisje is het allemaal te zwaar voor jou.
misschien kan het helpen.
als je wat afleiding zoeken zou.
praten over je problemen.
als zijn ze natuurlijk...
niet 1 2 3 verdwenen.
meisje ik ben zo in je teleurgesteld.
je doet totaal iets anders
dan dat je aan mij verteld
je zegt ik doe dat niet.
en je hebt het alweer gedaan.
het wordt tijd dat je dat inziet.
misschien moet je stoppen met werken.
je bent gewoon moe.
en dat mag je best wel laten merken.
misschien moet je maar ergens anders wonen.
want op deze manier.
kunnen we ook niet tot verbetering komen.
waarom knik je altijd ja.
doe je dat ook als ik vraag.
of je wil dat ik je slaa ?
hou toch eens op met liegen.
het gaat hellemaal niet goed.
je zit de boel te bedriegen.
sorry ik heb nu even geen tijd.
ja later misschien.
och , hoezo je was de weg weer kwijt.
volgende keer moet je doen alsof, om het beter te maken.
want je weet best dat van pillen slikken.
je lichaam van slag gaat raken.
meisje ik kan je niet meer redden.
je moet het zelf doen allemaal.
en nee daar wil ik niet om wedden.
je moet luisteren naar je hart.
en ja meisje.
je bent inderdaad wat apart.
succes met je leven.
ik hoor wel weer van je.
als je weer op wilt geven.
dag meisje.