Ik was altijd alleen,
En in mezelf gedoken,
Maar ik was gelukkig,
Met wat ik had,
Zelfs met wie ik niet had,
En toen was jij er,
Ik had niet om je gevraagd,
Maar toch was je daar,
Misschien net iets te blij,
Telkens als je me zag.
Maar ik had eindelijk iemand,
Al snap je me niet altijd.
Ik ben/was niet meer alleen,
En ook niet zeker of ik gelukkig ben, of niet..