Huil bij me uit, volg je hart.
Mischien ben je anders, maar zeker niet apart.
Laat je tranen maar stromen.
En ben begin maar weg te dromen.
Weet dat er iemand voor je klaar staat.
Die zorgt dat je woede tenonder gaat.
En die je angst omzet in iets fijns.
Meestal zijn het die mensen, die blij zijn met iets kleins.
Ik laat je niet alleen.
De keuze is gemaakt.
Ik hoop dat die angst eindelijk staakt.
Ik laat je niet alleen...
Weet dat er iemand voor je klaar staat.
Die zorgt dat je woede tenonder gaat.
En die je angst omzet in iets fijns.
Meestal zijn het die mensen, die blij zijn met iets kleins.
Laat me meegaan op de tast.
Hou mijn hand stevig vast.
Ik laat je niet alleen...
Ik laat je niet alleen...alleen...
Weet dat er iemand voor je klaar staat.
Die zorgt dat je woede tenonder gaat.
En die je angst omzet in iets fijns.
Meestal zijn het die mensen, die blij zijn met iets kleins.
Ik blijf bij jou.
Tot de zon tenonder gaat.
Ik blijf bij jou.
S’morgens vroeg tot savonds laat.
Ik blijf bij jou...bij jou...