het verleden, de toekomst en het heden
verdwenen in een zucht
verdwenen als rook in de lucht
alle herinneringen verloren
alles wat nog ooit had bestaan
afgebrand, ingestort, vergaan
:( Café/Erfenis van de oma, afgebrand. Alle herinneringen zijn weg. Geen feestjes meer op vrijdag- en zaterdagavond. Geen koffie uit de kelder meer.
Dit gedicht is heel erg persoonlijk.
!33
10.01.2009