Bedankt voor de tijd die je voor me maakt
Bedankt voor alles wat je voor me doet
Bedankt om naar me te luisteren
Bedankt dat je zoveel moeite voor me doet.
Soms ben ik somber,
en denk ik: ik ben het niet waard
maar toch zijn er vrienden
die me meenemen voor een spelletje kaart
Ik ben soms (vaak) moeilijk
en zeg (en doe) stomme dingen
maar het liefste wat ik dan wil is slapen
en iemand die me in slaap komt zingen.
Ik weet niet hoe ik je moet bedanken
Je doet zoveel voor mij
Zelfs midden in de examens
Maak je toch nog even tijd voor mij.
Ik zag het niet meer zitten
Maar jij hielp me er weer bovenop
Als ik nog eens stomme dingen zeg
Geef me dan maar gewoon een klop.
Ik moet eens leren nadenken
Eerst denken en dan pas doen
Want anders doe ik dingen
Nog erger dan die van een oen.