Laat me zien wat je voelt
brandende liefde, vurige haat
ik wil weten wat het doet
doet het pijn, wordt je kwaad?
mijn hart maakt extra slagen
iedere keer dat ik iets zie
ben je vrolijk, kan ik je plagen
is het heel misschien jaloezie?
het moment alweer vervlogen
och wat ken ik je slecht
ik zie alles in je ogen
waarom kijk je steeds weg?