op je levensweg
ontmoet je vele mensen
ieder met hun
eigen wensen
je groeit
naar elkaar toe
je leert elkaar beter kennen
of ze verdwijnen weer
soms weet je
bij een eerste ontmoeting
dat het wederzijds is
zo ontstaat vriendschap
soms gebeurt het
dat je na jaren
andere gevoelens krijgt
tegenover een medemens
je wil het verstoppen
maar het lukt niet altijd
je hart opende zich
omdat je weet
dat de ander ook om je geeft
ontmoeten
is een bron leggen
naar het nu
naar het later
ontmoeten
doe je spontaan
uit eigen wil
alleen zijn is zo kil