ik wil het niet geloven
ik kan het niet geloven
elke keer doe jij mij iets beloven
en vanaf het begin weet ik
dat jij het niet kan houden
Steeds geloof ik je
vertrouw ik erop
ik bouw erop
Hoop dat het je ooit lukt
ik blijf erin geloven
maar het maakt niets meer uit
als ik erbij na denk
dat ik ook zonder jou kan
het is weliswaar wat moeilijker
je komt toch terug bij mij
dat blijkt, dat hebben we gezien
en mijn dierbare verlies ik niet.
Dus Who care's?
ik hou van je,
begrijp je dat?
ik heb alles voor je over,
ik ga voor jou door vuur.
Ik sta altijd voor je klaar.
Maar voor hoelang?
want zolang jij niets laat merken
niet laat zien
dat jij er ook bent voor mij.