Als ik je weerzie misschien
Zal ik je dan vertellen
Als je voor me staat
Weet ik nog maar half dat ik besta
Zul je dan weten wat ik voel
Ik ben gewoon zo bang lief
Dat je geen idee hebt wat ik bedoel
Hoe bang ik je zal maken
Of dat ik het niet durf
Omdat ik half nog maar
Begrijp wat ik nu voel