Achterlaten
Even denken in verleden
Zwijmelen in toen
Niet denken in het heden
Geen helder visioen
Maar even denken word leven
Struinend door eindeloze gangen
Kan de toekomst niets geven
En blijf je in 't verleden hangen
En even terugkijken
Kan echt geen kwaad
Maar als het punt ontstaat
Dat vooruit niet meer mooier kan worden als terug
Vertrek dan vlug
Vlugger
en vlucht
Naar een mooier leven!