Een paard is niet zomaar een dier,
een paard straalt macht, energie, schoonheid en trots uit.
Het zijn een van de machtigste dieren op de wereld.
Dieren die met mensen liefde de mooiste krachten uitstralen.
Een band met een paard is heel speciaal.
Ze vertrouwen je,
ze voelen zich bij jou veilig.
Maar het mooiste is nog dat,
paarden liefde uitstralen waarneer ze je zien.
Je wordt begroet door zacht gehinnik en je weet dan dat het je paard is die op je wacht.
Je hoort ze al van ver, ze herkennen je voetstappen.
Ze schudden met hun hoofd omdat ze aandacht willen.
Je geeft ze een dikke knuffel & verwend ze lekker.
Zo mooi om te zien,
dat een band met een paard meer is dan alleen liefde.
Want een band met een paard,
daar moet je trots op zijn!