Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gedichten en gedichten
Tegenwoordig lees ik veel gedichten waarin over een ander wordt geklaagd
niet met naam maar toch wel heel duidelijk voor anderen te begrijpen over wie het gaat
Of het wordt dan fout begrepen
En voelt de verkeerde zich aangesproken
Dan zijn de rapen gaar en haalt het ene woord het andere uit en valt er weer heel veel uit te praten
Ook reacties zijn soms verre van het normale
Ja het is maar wat je normaal noemt
Maar een beetje respect naar elkaar mag hopelijk toch nog wel
Waarom lezen jullie de gedichten als je al bij voorbaat weet dat het je stijl niet is
Kan je niet normaal reageren reageer dan niet
Wij als redactie zijn geen scheidsrechters en jullie zijn geen kleuters meer
Willen jullie elkaar het leven zuur maken open dan zelf een prikbord of zoiets
En ga elkaar daar bekritiseren maar stop daar hier mee
Of vlieg elkaar anders via mail in de haren
Bijna dag en nacht staat de redactie voor jullie klaar
Voor iedereen die hier schrijft
Wij doen ons best om jullie gedichten snel te plaatsen
Maar als wij dan ook nog eens op de reacties moeten gaan letten
Dan is het einde zoek en voor wie een groene ster heeft
Wij hebben jullie het vertrouwen gegeven om zelf gedichten te plaatsen
en verwachten dan ook dat het niet wordt beschaamd
Lezen jullie een gedicht wat raakt
Dan kan je het wegklikken
Maar wij moeten wel alles lezen
Het is niet alleen maar gedichtje lezen en plaatsen maar
Zoals zo vaak wordt gedacht
Er komt wel wat meer bij kijken dan alleen dat
Maar oke ik wil niet klagen doe het met liefde
En dat al heel veel jaren
En weet dat heel de redactie dat doet
Maar zoals ik al zei
Wij zijn geen scheidsrechters en jullie geen kleuters meer
Over dit gedicht
Auteur:
christina
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
13 januari 2009
Thema's:
[Teleurstelling]
[Teleurstelling]