Je bedrog, je leugens
Laten je alleen
Mag ik nu gelukkig zijn
Nu je mijn liefde gebruikt hebt
En mijn liefde liet geloven
Dat bedrog mij liever zag
Laat ons genieten
Van elk nieuw geluk
Dan zullen hij en ik
Met de waarheid
Vrienden zijn
En met elkaar gelukkig