Ik ben de hete adem in je nek
Degene die naar je kijkt in je slaap
Ik ruik aan je fietszadel als je er niet bent
Doorzoek je prullenbak
Je parfum draag ik
Zo ben je altijd bij me
Al je foto’s hangen al aan mijn muur
Stille getuigen
Mijzelf photoshop ik er tussen
In gedachte zal ik je kussen
Jouw hartstocht met mijn zaad blussen
Maar je zag me niet staan
Je keek slechts uit het raam
Toen ik naast je zat in de tram
Ben je niet van mij, DAN ZEKER NIET VAN HEM
Ik
Ik
Ik
Verpletter je als een insect
Ik ben je stalker en eis je respect