soms zit het
in je leven
echt wel tegen
dan denk waar blijft mijn geluk
schrijf dan alles
voor jezelf eens op
je wensen,verlangens,dromen
je moeilijke momenten ook
lees het na een tijdje terug
je zal zien
dat alles minder moeilijk lijkt
dan het is
ik kreeg ooit
eens zo'n tip
en weet je
ik deed er niets mee
nu ga ik het
eens proberen
wie weet
kijk ik binnenkort anders
tegen het leven aan