Ik vraag me af, doet het dan geen zeer
Nee, het doet gewoon echt pijn
Want het komt erop neer, keer op keer
Dat je bij haar wil zijn
En ik wil die stap niet zetten
En de tijd uitdagen voor een gevecht
En ik wil niet constant opletten
Want je komt toch weer bij haar terecht
Maar waarom kwam je toch bij mij
Want dit zou zijn wat jij wou
Is zij echt degene waarvan je droomde en zei
‘Dit wordt mijn vrouw’
En dit is het
Mijn hoop & dromen echt doorboord
Ik ben met beide benen keihard op de grond gezet
Want jij legt je vast met het eeuwige woord
Maar ben jij dan echt niet bang
Denk jij niet na over dingen die je zegt
Want vroeg of laat gaat het lot zijn gang
En dan is alles weg
En alles gebeurt voor een reden
Dus er moet een reden zijn voor jou
Misschien wou ik gewoon niet accepteren
Dat jij mij eigenlijk nooit wou
Misschien was het wel mijn eigen schuld
Dat mijn hart toch brak
Ik had gewoon teveel geduld
Maar ik zal nooit vergeten
Dat jij mij onder water stak
Ik zal je rustig een plekje geven
Ondanks mijn verdriet
En ik zal hier gewoon mee moeten leven
Want ik ben degene in het wit niet
En ik hoop dat je gelukkig wordt
En je gaat leren van wat je deed
Want het leven is simpelweg te kort
Om te blijven hangen in je leed
Want ook al deed je me echt pijn
Vind ik niet dat dat bij jou zo mag zijn
Jij & ik waren toch geen geschenk
Maar ik wil dat je in ieder geval nog glimlacht als je aan me denkt