als ik naar je kijk
dan doet me dat zo'n pijn
je kan dit niet begrijpen
daarvoor ben je nog te klein
al die angst en je verdriet
dit verdien jij niet
niet wetend wat er gaat komen
en s'nachts heb je enge dromen
al die ellende in je prille jaren
ik wou dat ik je dit kon besparen
want jij bent mijn meisje klein
en je hoort gelukkig te zijn
we zijn op de vlucht moeten gaan
en we hebbben alles achter ons moeten laten staan
dat wat een veilige haven was is nu een gemis
ons leventje dat nu een en al onzekerheid is
ik voel me zo schuldig tegenover jou
maar je moet weten dat ik van je hou
ik hoop dat je erop zal vertrouwen
dat ik met jou een mooi en nieuw leven op ga bouwen
het komt allemaal goed
dat kun je geloven
want ik ga er alles aan doen
dat ga ik je beloven
hoe moeilijk het nu ook is
je kan er van op aan
dat je binnenkort weer gelukkig
in het leven zal staan
liefs,
mama