Denk aan mij...
zelfs op het moment....
dat wij alle twee....
onze eigen weg nemen....
Zelfs als we apart....
onze eigen liefde hebben....
Zó moeilijk....
vaak ook pijnlijk....
het pad te volgen....
dat ik koos....
Voor veel anderen ....
onwaarschijnlijk....
en aanvaarding duurt....
nog een poos....