Werken doe je voor je beroep.
Werken doe je met een groep.
Werken voor je brood.
Werken tot je dood.
Werken elke dag in de week.
Werken tot je breek.
Werken in een fabriek.
Werken gaat niet want je bent ziek.
Werken op kantoor.
Werken met een boor.
Werken soms best zwaar.
Werken is een gevaar.
Werken tot je pensioen.
Werken voor je poen.
Werken kan leuk zijn.
Werken in een goudmijn.
Werken op het land.
Werken met je hand.
Werken van 8 tot 5 uur.
Werken voor je huur.
Werken maak je moe.
Werken je weet niet hoe.
Werken kan je leren.
Werken is niet voor rijke heren.
Werken met een man of een vrouw.
Werken in de bouw.
Werken is saai.
Werken is taai.
Werken tot 's avonds laat.
Werken met naald en draad.
Werken voor een leuke reis.
Werken is een eis.
Werken voor een baas.
Werken als een dwaas.
Werken met plezier.
Werken met een dier.
Werken in het buitenland.
Werken in een nieuwe pand.
Werken met elkaar.
Werken is niet raar.
Werken is verplicht.
Werken aan dit gedicht.