Een man en een vrouw gaan trouwen.
Om samen een leven op te bouwen.
Op een dag geven ze elkaar het ja-woord.
Op die dag gaan ze allebei akkoord.
Om samen door het leven te gaan.
Met een lach en een traan.
Trouwen is een leuk kado voor een ander.
Want je ken elkander.
Het leven gaat niet altijd over rozen.
Dus laat een huwelijk niet verwaarlozen.
Misschien denken ze aan kinderen.
Wat andere ook mogen zeggen laat het je niet hinderen.
Een trouwdag is de mooiste dag uit het leven.
Op die dag mag je elkaar een zoen geven.
Maar blijf wel bij elkaar in spoed en in tegenspoed.
Dan wordt het huwelijk zeer goed.
Blijf van elkaar houden tot de dood.
Stap maar in het huwelijksboot.
Als het echt zeker weet.
Dan is een dag dat je niet vergeet.