Grote ogen,
voelen zich bedrogen.
Honger, honger..
hoor ze praten!
En Jij
kluift af,
je vissengraten!
Je tafel is heel rijk gevuld,
je vorken zijn met goud verguld,
het vet.. loopt langzaam
langs je kin...
Maar.. waar is voor hen
een klein begin?
Het einde voor hen
is heel dichtbij..
Maar jij..
neemt nog eens fijn,
een éi!
En door maar veel
te eten..
zul je die
ogen
misschien
vergeten?